Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Receptenlijn


Via de receptenlijn kunt u 24 uur per dag herhaalrecepten aanvragen. Wanneer u uw huisarts belt krijgt u een bandje te horen. Voor het aanvragen van herhaalrecepten: kies 2.
Lees verder »

Nieuwe telefooncentrale


Met onze nieuwe moderne telefooncentrale willen wij onze bereikbaarheid verbeteren. Door gebruik te maken van een keuze menu hopen wij u beter van dienst te kunnen zijn.
Lees verder »

Toestemming LSP


U kunt op de website www.ikgeeftoestemming.nl uw zorgverlener wel of geen toestemming geven voor het beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt(LSP)
Lees verder »

Wkkgz Klachtenregeling


Per 1 Januari 2017 zijn wij als praktijk aangesloten bij de SKGE met een externe klachtenfunctionaris die u, mocht u klachten willen melden, daarin bij kan staan. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina...
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten