Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Receptenlijn


Via de receptenlijn kunt u 24 uur per dag herhaalrecepten aanvragen. Wanneer u uw huisarts belt krijgt u een bandje te horen. Voor het aanvragen van herhaalrecepten: kies 2.
Lees verder »

Nieuwe telefooncentrale


Met onze nieuwe moderne telefooncentrale willen wij onze bereikbaarheid verbeteren. Door gebruik te maken van een keuze menu hopen wij u beter van dienst te kunnen zijn.
Lees verder »

Toestemming LSP


U kunt op de website www.ikgeeftoestemming.nl uw zorgverlener wel of geen toestemming geven voor het beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt(LSP)
Lees verder »

Wkkgz Klachtenregeling


Per 1 Januari 2017 zijn wij als praktijk aangesloten bij de SKGE met een externe klachtenfunctionaris die u, mocht u klachten willen melden, daarin bij kan staan. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina...
Lees verder »

De eikenprocessierups is er weer


Op veel plaatsen in Nederland duikt de eikenprocessierups weer op. De brandharen van de eikenprocessierups kunnen klachten geven, zoals jeuk of irritatie van de huid of longen.
Lees verder »

Nieuwe keuzetabel diabetes type 2


Er is nu een keuzetabel voor mensen met diabetes die tabletten slikken in de maximale dosis. Bedoeld voor huisarts en patiënt om samen de verdere behandeling te bespreken. 
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten